Everest Base Camp Trek

Everest Base Camp Trek
Mount Everest Base Camp Trek on yksi maailman kuuluisin kävely vapaapäiviä polkuja sijaitsee Nepalissa. Nepali nimi maailman korkein huippu on Sagarmatha (Mt Everest 8848m) ja Tiibetin kansaa kutsutaan Mt. Qumolangma. Kala Patthar, Everest Base Camp ja Tyangboche luostari ovat tärkein vetonaula Everest Base Camp Trek paketti. Everest Base Camp Retkeily alkavat 40 min vuorelle lento Katmandusta Lukla laskun jälkeen Lukla Airstrip jatkamme vaellusta Everest Base Camp ensimmäisenä päivänä meidän vaeltaa jopa Phakding. Everest Base Camp vaelluksia alku-ja loppupiste on Lukla. Everest Base Camp Trek johti meidät läpi kapeiden laaksojen, perinteinen Sherpa Kylät ja korkea upeat vuoret, mukaan lukien maailman korkein paikkoja Luonnonmuistomerkki Sagarmatha National Park. Everest Base Camp vaellus antaa myös käsityksen elämän ja kulttuurin Sherpa ihmisten Everest vaellus alueella. Näkemykset Sunrise lumihuippuisille huipun yläpuolelle Khumbu Glacier on unohtumaton näky huipulle Kala Patthar.
Matkalla Everestin perusleiriin Trek välitämme eniten paikkoja buddhalaisia ​​luostareita näkemysten kanssa Everest lähestyy päivä päivältä. Tulemme varmasti vaelluksen huippukokousten Kala Pattar at 5545m, jotka ovat poikkeuksellisia panoraamanäkymät pisteen Mt. Everest (8848m), Mt. Lhotse (8516m), Mt. Nuptse (7879m), Mt. Pumori (7161m) ja muut numeroituva lumi rajattu huippuja. Everest Base Camp vaelluksia pitää maltillista trekking reitti Nepalissa, mutta se ei tarkoita että sinun vaadi aikaisempaa retkeilyyn tai vuorikiipeily kokemus. Kun olet Vaellus Everestin perusleiriin ei Mount Everest, sitä ei vaadita, että sinulla on teknistä kokemusta, vain että hyvä fyysinen ilmastointi ja pystyvät kävelemään neljästä kuuteen tuntia mäkisessä maastossa, jossa kevyt pussi pakkaus ja jotkut terveitä keuhkoihin.
Nouseva Everest Base Camp Trek, reitti on tasainen ja vaatii hieman aikaa tottuvat vertaamalla Retkeily muilla alueilla. Everest Base Camp Trek on klassinen Himalajan vaelluksia on uskomattomat näkymät ja palkintoja. Mt. Everest on yksi maailman kunnioitusta herättäviä nähtävyyksiä ja täydellisen seikkailun. Everest Base Camp vaelluksia suosio kasvaa välillä seikkailu hakijoita ympäri maailmaa. Paitsi itse tyytyväisyys ja saavuttaa merkittävä korkeus 5545 metriä, toinen suuri etu Everest trek on voi sanoa olet käynyt korkein vuori maailmassa. Everest Base Camp vaellus on suosituin trekking trail Everestin alueella, sillä se tarjoaa ainutlaatuisen ja unohtumattoman kokemuksen. Everest Base Camp ja Kala Patar (5555m), näkökulman tunnustettu paras näköalapaikka nähdä Mount Everest, joka on johtava tavoite monille Jännitystä kävelijöiden Himalajalla.

Everest Base Camp Trek
Annapurna Base Camp Trek
Gokyo Lake Trek
Annapurna Circuit Trek
Ghorepani Poon Hill Trek
Where is Nepal
Where is Mount Everest
Base camp Trekking
Hiking in mountain
tour package nepal
Treks au nepal
hiking tours nepal